Pagalbos telefonas:
+370 633 11193

Kodavimas nuo alkoholio. Sąmonė ir pasąmonė

Pirmiausia, norėtųsi plačiau aptarti ir paanalizuoti tai, kas yra kodavimas nuo alkoholio. Jau ne kartą esame minėję, kad alkoholizmas yra jausmų ir emocijų liga, kuri gimsta ir vėliau tūno mūsų pasąmonėje.


Žmonės, kurie serga nuo šios priklausomybės, sąmoningai myli savo žmoną, vaikus ir yra ištikimi savo antrosioms pusėms. Visgi, tereikia išgerti nors šiek tiek alkoholio ir jų pasąmonė kažkur dingsta. Tuomet tokiems asmenims pasąmonė toliau kužda – „gal išgerk dar šiek tiek“, „juk tau reikia atsipalaiduoti“.


Praktikoje pasitaiko nemažai tokių pavyzdžių, kada pacientas išgėręs keletą stiklinių alkoholio praranda savo sąmonę. Viskas labai paprasta – sąmonei dingus, atsiranda pasąmonė, kuri gali visiškai sugriauti žmogaus gyvenimą.


Kodavimo procesas – kaip viskas veikia?


Pacientas, kuris kreipiasi į mus, susiduria su pirmine konsultacija, kurios metu yra vykdoma anamnezėapie žmogų. Paciento klausiama apie jo vaikystę, jaunystę, paauglystę, apie laimingiausias akimirkas,
įsimintiniausius gyvenimo momentus, ieškomas atsakymas, kada jis pirmą kartą pradėjo vartoti alkoholį ir kodėl. Tuomet daroma dešimties minučių pertrauką ir po jos – prasideda terapijos seansas. Žmogus įvedamas į gilią transo būseną, jo smegenyse pasąmonėje blokuojamas noras vartoti alkoholį.


Vienas esminių dalykų yra įsidėmėti, kad alkoholizmo problema slypi mūsų galvose. Jokia lazerio terapija, jokia akupunktūra, elektros stimuliacija negali numalšinti noro ir traukos išgerti. Jokie vaistai negali panaikinti priklausomo žmogaus priklausomybės. Norint nuslopinti norą išgerti, reikia užblokuoti smegenis. Būtent hipno terapija padeda užblokuoti žmogaus pasąmonėje jo priklausomybes.

 

Tuomet dingsta tas balsas galvoje, kuris sako „dar gali šiek tiek išgerti“. Tačiau atraminkite, pasąmonė neturi tesisės reguliuoti jūsų gyvenimo. Jūs turite teisę gyventi sveiką ir laimingą gyvenimą, vadovaudamasis savo pačių aiškiu protu ir mintimis.


Svarbiausias aspektas – sąmoningas apisprendimas


Jeigu šiuo metu skaitote šį straipsnį ir ieškote sprendimų, kurie padėtų išspręsti jūsų problemą – priklausomybę nuo alkoholio, atminkite, kad šį problema tėra jūsų galvoje. Hipnozė padeda užblokuoti smegenis, kad nebesinorėtų vartoti alkoholio.

 

Vienas svarbiausių dalykų, kad jokio pašalinio neigiamo poveikio po hipnozės nėra. Po terapijos žmogus po 20 minučių gilios hipnozės atsibunda, jis jaučia palengvėjimą, atsipalaidavimą. Tuomet formuojasi nauja žmogaus asmenybė, kuri nuves žmogų į laimingesnį ir sveikesnį gyvenimą.


Dagelis klausia, ar reikia šiam procesui-terapijai pasiruošti. Ne. Vienintelis dalykas, kurį turėtų atlikti pacientas prieš terapiją – sąmoningai suprasti, nuspręsti ir priimti sprendimą, kad nuo šiol alkoholio jam nebereikia.